Serviciile oferite constau in

Desfasurarea de activitati in sensul asigurarii mediatizarii, popularizarii problemelor si specificului ingrijirii si redobandirii starii de sanatate pentru bolnavii cardiaci.

Distribuirea de ajutoare familiilor care au copii cu cardiopatii congenitale, in masura in care este nevoie de un astfel de sprijin.

Achizitionarea, multiplicarea, tiparirea si distribuirea de publicatii referitor la acest tip de afectiune, la modalitatile de a constitui un mediu familial, scolar si social potrivit pentru copii cu astfel de afectiuni.

Facilitatea ca prin intermediul Fundatiei sa poata fi aduse aparatura medicala cat si alte aparate auxiliare prin care sa creasca nivelul asistentei medicale desfasurate in Institutul Inimii „N. Stãncioiu”, Cluj - Napoca.

Din lipsa finantarii, Institutul Inimii „ N. Stancioiu” este constrans sa intrerupa diferite activitati.

CEI BOLNAVI SUFERA!

AJUTATI-NE SA-I PUTEM AJUTA!!!

Persoanele care doresc sa ne ajute, pentru a putea continua activitatea fundatiei, o pot realiza prin donarea de fonduri.

De asemenea, firmele (companiile) pot redirectiona 20% din impozitul pe profit datorat statului, potrivit art. 21, alin. 4, pct. p) din Codul Fiscal.

DATE BANCARE :

Fundatia „Inima Transilvaniei”

Banca: ALPHA BANK, CLUJ- NAPOCA

Cont (lei): RO91 BUCU 6441 9127 2511 RO01

Cont (Euro): RO48 BUCU 6441 9127 2511 EU01

CF: 12561422

DONATI 2% DIN IMPOZIT PE ANUL 2018