Institutul Inimii "Niculae Stancioiu"

A fost dezvoltat in anii '90, avand ca baza Clinica de Cardiologie infiintata cu un deceniu inainte, prin stradania si perseverenta regretatului Profesor Doctor Niculae Stancioiu,

care la vremea respectiva a fost un mare vizionar. Si-a pus in slujba acestui proiect, care i-a apartinut in exclusivitate, tot sufletul si toate puterile.

Institutul s-a dezvoltat continuu, la ora actuala avand capacitatea de a diagnostica si trata cardiologic neinvaziv si invaziv, precum si chirurgical, toata gama patologiei cardiovasculare.

De asemenea este baza de invatamant a Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu", prin Catedrele de Cardiologie si Chirurgie Cardiovasculara si Toracica.

Sfatul medicului
Hipertensiune Arteriala
Hipertensiunea Arteriala

Hipertensiunea arteriala (HTA) este definita ca valori ale tensiunii arteriale sistolice>=140 mmHg si/sau a tensiunii arteriale diastolice >=90 mmHg…

04.07.2019

Citeste mai multe articole
STIRI
Ziua Mondială a Siguranței Pacientului

Echipa Institutului Inimii sărbătorește, azi, 17 septembrie, alături de comunitatea medicală din lumea întreaga, Ziua Mondială a Siguranței…

17.09.2020

Citeste mai multe articole
Noutati
Centrul de vaccinare împotriva COVID-19

De luni, 5 ianuarie 2020, ora 8.00 a început vaccinarea anti COVID-19 la Institutul Inimii ”Niculae Stăncioiu” din Cluj.

07.01.2021

Citeste mai multe articole
Misiune

Misiune

Contribuim la ameliorarea calitatii vietii pacientilor cardiovasculari de toate varstele din Romania, prin oferirea de servicii medicale in concordanta cu cele mai avansate cunostinte si practici medicale si de ingrijire, in conditii de siguranta si cu un grad de satisfactie maxime pentru pacienti, apartinatori si angajati.

Viziune

Viziune

Institutul Inimii va deveni un centru de excelenta in oferirea de servicii medicale si de cercetare in domeniul cardiologiei si chirurgiei cardiovasculare in Romania, va fi un model de eficienta si responsabilitate, va avea resursele umane si materiale necesare pentru dezvoltarea sa continua.

Valori

Valori

In Institutul Inimii credem in:

  • Calitate: „Facem bine ceea ce facem”
  • Munca in echipa: „Impreuna pentru siguranta si succes”
  • Respect: „Pentru pacienti, colegi, institutie si comunitate”
  • Managementul inovator: „Schimbam pentru a imbunatati”

15768

Pacienti Spitalizarea de zi

10450

Pacienti consultati in Ambulator

10847

Pacienti spitalizati in urgenta

6836

Pacienti internati

Programarea online este in dezvoltare, pentru programari va rugam sa sunati la nr de telefon:

0264591941